Prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika /PU_BB/Policija-ilustracije/Policija-natpis sigurnost i povjerenje.jpg
Foto: ilustracija

U četvrtak, 21. ožujka oko 06.20 sati, u Čazmi, 31-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka, a kao putnik u vozilu nalazilo se dijete. Dolaskom do raskrižja Moslavačke i Ulice kralja Tomislava vozilo je propisno zaustavila na znak stop, potom je krenula vozilom unatrag, a prije toga se nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu kojom prilikom je zadnjom dijelom svog vozila udarila u prednju stranu propisno zaustavljenog vozila koje se nalazilo iza nje s kojim je upravljala 24-godišnjakinja.
U ovoj prometnoj nesreći nije bilo povrijeđenih osoba, a protiv 31-godišnje vozačice koja ju je skrivila slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Istog dana, oko 13.55 sati, u Daruvaru, 65-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka. Krećući se vožnjom unazad s parkirališta u Ulici Matije Gupca prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću prometnom površinom na koju se uključuje zbog čega je zadnjim djelom vozila udario u desnu bočnu stranu osobnog automobila također daruvarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 78-godišnjak koji se kretao Ulicom Matije Gupca.
U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a zbog izazivanja prometne nesreće 65-godišnjem vozaču je na mjestu događaja prometne nesreće zbog počinjenog prekršaja naplaćena novčana kazna u iznosu od 130 eura.

Pisane vijesti | Promet i vozila