Najava aktivnosti policije u prometu tijekom vikenda

Slika /PU_BB/Promet/Kontrola prometa.jpg

Pozivamo sudionike u prometu na odgovorno  ponašanje i poštivanje prometnih propisa

Foto: ilustracija

S ciljem povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama te prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica policija će i ovog vikenda poduzimati pojačane aktivnosti usmjerene prioritetno na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, a koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“.
 
Policijski službenici će od danas 22. ožujka do nedjelje 24. ožujka na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, ali i cijele Republike Hrvatske, poduzimati pojačane aktivnosti, odnosno pojačano će nadzirati i sankcionirati nepridržavanje ograničenja brzine, vožnja pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisno korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilima i drugih prekršaja koji ugrožavaju sigurnost cestovnog prometa.
 
Dodatno na području Bjelovarsko-bilogorske županije policijski službenici će od subote, 23. ožujka, u 22,00 sata do nedjelje, 24. ožujka, u 6,00 sati provoditi akciju usmjerenu na utvrđivanje i sankcioniranje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droga.  
 
Pozivano sudionike u prometu da se ponašaju odgovorno i poštivanjem prometnih propisa povećaju razinu vlastite sigurnosti i sigurnosti drugih sudionika u prometu

Najave | Promet i vozila