Prijavljene provale i krađe tijekom produženog vikenda

Slika PU_BB/slike vijesti/Provalnik.jpg

Foto: ilustracija

          U noći, 08. listopada, u Bjelovaru, na Šetalištu dr. I. Lebovića, provaljeno je u ugostiteljski objekt odakle je nepoznati počinitelj ukrao novac.

          U razdoblju od jutra 06. listopada do poslijepodne 07. listopada, u Donjem Daruvaru, u Bjelovarskoj ulici, provaljeno je u obiteljsku kuću iz koje je nepoznati počinitelj ukrao televizor i play station, čime je vlasnici pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna.

          U razdoblju od 23. rujna do 07. listopada, u Šimljani je također provaljeno u obiteljsku kuću iz koje je počinitelj ukrao stolice i jedan električni aparat. Pričinjena šteta cijeni se na oko 500 kuna.

          Nepoznati počinitelji su u razdoblju od 04. do 06. listopada, u državnoj šumi u blizini Velikog Pašijana posjekli i izvezli drvnu masu od jednog stabla hrasta i jednog stabla klena. Prema izjavi šumarskog tehničara Šumarije Garešnica koja gospodari navedenom šumom, visina štete će biti utvrđena naknadno.

          U razdoblju od 10. svibnja do 30. rujna, u privatnoj šumi na području općine Veliko Trojstvo, nepoznati počinitelj je porušio 2 stabla bagrema od kojih je izradio oko 7,5 kubnih metara drveta, te zatim ista odvezao. Po izračunu šumske štete šumarske savjetodavne službe nastala šteta se cijeni na 4417 kuna.



Pisane vijesti