Narušavao javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način

Slika /PU_BB/slike vijesti-novije/PrivođenjeLlisice.jpg
Foto: ilustracija

U petak, 15. ožujka, oko 11.20 sati u Čazmi, na Trgu čazmanskog kaptola, u zgradi ustanove za socijalni rad javni red i mir je narušavao 61-godišnji muškarac.

On je ušao u prostorije zavoda gdje je bio najavljen kod jedne zaposlenice zbog ostvarivanja svojih prava, gdje je nezadovoljan rješenjem počeo vikati i vrijeđati zaposlenicu, da bi potom također nastavio s vikanjem i vrijeđanjem drugog zaposlenika koji je zajedno sa zaštitarom ušao u kancelariju kako bi ga smirili. 61-godišnjak je na naročito drzak i nepristojan način nastavio s vikom i vrijeđanjem nakon čega i pri izlasku u hodnik dalje viče i vrijeđa zaposlenike i zaštitara kao i na izlasku iz zgrade.

61-godišnjak je priveden u službene prostorije policije, gdje je uhićen, a alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,56 g/kg.

Protiv 61-godišnjeg muškarca zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira slijedi optužni prijedlog uz koji će biti doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.          
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon