Evidentirani događaji tijekom proteklog produženog vikenda

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

Prijavljene krađe bicikla, aotoradio kazetofona, konzervi pašteta i ribe, automobila i novčanika.

Foto: ilustracija
U Bjelovaru, u Ulici Velike Sredice, tijekom noći 18./19. travnja ukraden je parkirani nezaključani ženski bicikl.
Iste noći je u Patkovcu nepoznati počinitelj iz nezaključanog parkiranog   osobnog automobila na neutvrđeni način ukrao autoradio kazetofon vrijedan nekoliko stotina kuna.  
Poslijepodne 19. travnja, u Bjelovaru, u Ulici  Matice hrvatske, sa polica jedne  trgovine, dva nepoznata počinitelja ukrala su oko 60 raznih konzervi pašteta i ribe vrijednih oko 1100 kuna.
U nedjelju 21. travnja, poslijepodne, nepoznati mladić je na Trgu Eugena Kvaternika s parkirališta ukrao VW Golf vlasništvo 39-godišnjaka, a s kojim je u Predavcu kod kružnog toka izazvao prometnu nesreću. Naime on je s automobilom sletio s kolnika te tom prilikom oštetio prometne znakove, nakon čega je pješke otišao sa mjesta događa.
U jednom ugostiteljskom objektu u Ulici Krste Frankopana u Bjelovaru, u noći, 22. travnja, netko je 22-godišnjoj gošći iz torbice, koju nije držala pod nadzorom, ukrao novčanik sa stotinjak kuna, osobnim ispravama i bankovnim karticama.
U ponedjeljak, 22. travnja, u Ulici Krste Frankopana u Bjelovaru, za sada nepoznati mladići su fizički napali 21-godišnjaka, da bi ga opet napali i u dvorištu 3. Osnovne škole Bjelovar zajedno s 19-godišnjakom koji mu je pomagao da dođe do klupe. Napadnuti mladići su tom prilikom ozlijeđeni, a za trojicom počinitelja se traga.  
 

Stranica