Prometna nesreća u Daruvaru

Slika /PU_BB/slike vijesti/P.N. Velike Sredice.JPG

27-godišnjeg vozača koji je skrivio ovu prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 1,64 g/kg, te je priveden u prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja, a protiv njega slijedi optužni prijedlog

Foto: ilustracija
U subotu, 20. travnja, oko 20.05 sati, 27-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke „Fiat Stilo“ (DA) kroz Daruvar, ulicom Krste Frankopana iz ulice Marka Marulića u smjeru Vinogradske ceste. Dolaskom do ispred kbr. 45 nije se vozilom kretao sredinom obilježene trake uslijed čega je desnom bočnom stranom udario u desnu bočnu stranu izvan kolnika propisno parkiranog osobnog automobila marke „BMW“ njemačkih nacionalnih reg. oznaka vlasništvo 37-godišnjaka,a kojega je na navedenom mjestu parkirala 27-godišnjakinja, nakon čega je prešao na lijevu stranu ceste i lijevom bočnom stranom udario u lijevu bočnu stranu osobnog automobila marke „Renault Clio“ (DA) s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnji vlasnik.
Kod 27-godišnjeg vozača koji je skrivio ovu prometnu nesreću utvrđena je koncentracija alkohola od 1,64 g/kg, te je isti priveden u prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.
 

Stranica