Ogrjevno drvo na meti kradljivaca

Slika PU_BB/slike vijesti/traka06.jpg

Prilikom redovne kontrole prometa u petak oko 15 sati u Velikoj Barni, grubišnopoljska policija zaustavila je neregistrirani traktor IMT, kojim je upravljao 47-godišnjak.

Foto: Ilustracija

     Prilikom redovne kontrole prometa u petak oko 15 sati u Velikoj Barni, grubišnopoljska policija zaustavila je neregistrirani traktor IMT, kojim je upravljao 47-godišnjak.  Na prikolici traktora prevozio je oko jedan prostorni metar graba i bukve, za koje je utvrđeno da ih je neovlašteno uzeo iz šume u vlasništvu Hrvatskih šuma. Prema prvim procjenama šteta je stotinjak kuna.

     U subotu je čazmanskoj policiji 44-godišnjak prijavio krađu drveta iz svoje šume u Zdenčecu, grad Čazma. Krađa se dogodila između 10. i 26. ovog mjeseca, a porušeno je i odvezeno više stabala graba i bukve, čiju vrijednost cijeni oko pet tisuća kuna.

     Između 25. i 28. studenoga ove godine 42-godišnjak je iz dvorišta svojeg 45-godišnjeg susjeda u okolici Rovišća ukrao ispiljeno i iscijepano ogrjevno drvo bora, bagrema i graba. Ukradena su oko tri kubična metra drveta, čiju vrijednost oštećeni cijeni oko 900 kuna.



Stranica