Bez vozačke dozvole i s 2,49 promila oštetio dva vozila

 Ulicom A. Šenoe u Bjelovaru u nedjelju oko 3 sata Fiatom Tipo bjelovarskih registracija, kojemu je istekla prometna dozvola, upravljao je 30-godišnjak bez položenog vozačkog ispita.

 

     Ulicom A. Šenoe u Bjelovaru u nedjelju oko 3 sata Fiatom Tipo bjelovarskih registracija, kojemu je istekla prometna dozvola, upravljao je 30-godišnjak bez položenog vozačkog ispita. Dolaskom do jednosmjerne Ulice J. Haulika skrenuo je u nju i počeo se kretati u nedozvoljenom smjeru. Zbog alkoholiziranosti izgubio je nadzor nad vozilom i njegovim prednjim dijelom udario u zadnji dio propisno parkiranog Fiata Stilo bjelovarskih registracija. Uslijed udarca Fiat Stilo se odbio i udario u također propisno parkirani Daewoo Matiz bjelovarskih registracija, tako da je na vozilima nastala ukupna materijalna šteta veća od 20 tisuća kuna.

     Alkotestiranjem je utvrđeno da je 30-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,49 promila, pa je zadržan u policiji do otrježnjenja, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja u prometu. 



Stranica