Pijani pješak kamenjem gađao vozila

Slika PU_BB/slike vijesti/policija03.jpg

U nedjelju oko 3 sata 18-godišnji pješak kretao se Ulicom P. Biškupa u Bjelovaru, kad je pokraj njega prošao Hyundai Pony bjelovarskih registracija.

    Foto: Ilustracija

     U nedjelju oko 3 sata 18-godišnji pješak kretao se Ulicom P. Biškupa u Bjelovaru, kad je pokraj njega prošao Hyundai Pony bjelovarskih registracija. U trenutku prolaska 18-godišnjak je bez ikakvog povoda na vozilo bacio kamen, kojim je razbio staklo na zadnjem desnom prozoru. Kad je 26-godišnji vlasnik zaustavio vozilo i izišao iz njega, 18-godišnjak je počeo na njega vikati, tako da se vozač udaljio i pozvao policiju.    

     U međuvremenu je oko 3.15 sati istom ulicom naišao policijski Golf bez službenih oznaka, pa je 18-godišnjak i na njega bacio kamen, ali ga nije oštetio. Zbog opasnosti da će i dalje remetiti javni red i mir, policajci su počinitelja priveli u PP Bjelovar, gdje je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola od 1,20 promila. Nakon liječničkog pregleda zadržan je u policiji do otrježnjenja.

     Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira, a vlasnik Hyundaija upoznat je da zbog kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari protiv 18-godišnjaka može podnijeti prijedlog za kazneni progon.



Stranica