Zbog neprilagođene brzine u prometnoj nesreći smrtno stradao 34-godišnji vozač

Slika PU_BB/slike vijesti/PN sa poginulom osobom u Hrgovljanima .jpg

Danas se u Bjelovaru oko 17.40 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 34-godišnji vozač osobnog automobila.

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

        Danas se u Bjelovaru oko 17.40 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 34-godišnji vozač osobnog automobila.

       Do prometne nesreće je došlo na način da je Zvonko  R./1976./ iz Domankuša, upravljao automobilom VW Golf bjelovarskih registracijskih oznaka ulicom Miroslava Krleže  iz smjera Skucana te dolaskom do ispred kbr.169 uslijed neprilagođene brzine po izlasku iz  lijevog oštrog zavoja izgubio je nadzor nad automobilom i sletio  u  desno  izvan  kolnika  gdje je  prednjim krajem udario u betonski temelj putne ograde kbr.165.Na mjestu  nesreće smrtno je stradao vozač Golfa  Zvonko R. čije je tijelo prevezeno na Odjel patologije OB Bjelovar gdje  će se po nalogu istražne sutkinje izvršiti obdukcija, te  izuzeti uzorci krvi i mokraće radi analize na alkohol.                

       Zbog obavljanja očevida promet je tom ulicom bio zatvoren do 19,15 sati, te se odvijao obilazno.Ovo je petnaesta poginula osoba u prometnim nesrećama na području PU bjelovarsko- bilogorske tijekom ove godine.



Stranica