Najava pojačanog nadzora poštivanja prometnih propisa

Slika PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici sutra, 23. rujna ove godine (četvrtak), u poslijepodnevnim i večernjim satima provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa na prometnicama naše Županije.

 Foto: Ilustracija

     Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici sutra, 23. rujna  ove godine (četvrtak), u poslijepodnevnim i večernjim satima provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa na prometnicama naše Županije. Akcija se provodi u cilju smanjenja broja prometnih nesreća, te zbog pozitivnog utjecaja na stanje sigurnosti u prometu.

     Nadzor će naročito biti usmjeren na suzbijanje prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepravilnog prijevoza putnika u vozilu (nekorištenje ili nepravilno korištenje autosjedalica i postolja), te prekršaja prekoračenja dozvoljenih brzina kretanja.

     Molimo sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise i svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.



Stranica