Alkoholizirani vozači izazvali prometne nesreće

Golfom daruvarskih registracija jučer se oko 15.20 sati Ulicom R. Boškovića u Daruvaru kretao 42-godišnji vozač.

 

     Golfom daruvarskih registracija jučer se oko 15.20 sati Ulicom R. Boškovića u Daruvaru kretao 42-godišnji vozač. Dolaskom do raskrižja s Ulicom žrtava fašizma, koja ima prednost prolaza, nije se zaustavio, nego je neoprezno skrenuo ulijevo. Tom je prilikom oduzeo prednost prolaska i udario u Opel Astru daruvarskih registracija, kojom se Ulicom žrtava fašizma kretao 22-godišnjak.
     U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđeno 5-godišnje dijete koje je bilo putnik u Golfu, a vozač Opela zadobio je ozljede zbog kojih je iz DZ Daruvar upućen u pakračku bolnicu. Alkotestiranjem je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola samo vozač Golfa i to 0,80 promila. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja u prometu.

     Jučer oko 8.30 sati 52-godišnjak je Opelom Astra daruvarskih registracija neopreznom vožnjom unatrag izlazio s parkirališta u Frankopanskoj ulici u Daruvaru. Pritom je zadnjim dijelom Opela udario u zadnji dio propisno parkirane Škode daruvarskih registracija, vlasništvo 46-godišnjaka.
     Vozaču Opela izmjereno je 2,78 promila alkohola i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog prometnog prekršaja.Stranica