Utakmica 1/8 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između „ NK Mladost“ iz Ždralova i „HNK Hajduk“ iz Splita prošla bez značajnih izgreda

Slika /PU_BB/slike vijesti/nogometna utakmica.jpg

Za vrijeme osiguranja utakmice policijski službenici zatekli tri prekršaja

Foto: Policijska uprava bjelovarsko - bilogorska

U utorak 8. studenog oko 14 sati u Bjelovaru, Poljana dr. Franje Tuđmana 13, policijski su službenici prilikom ulaska na tribinu nogometnog Gradskog stadiona zatekli 52-godišnjaka s daruvarskog područja koji je u športski objekt pokušao ući u alkoholiziranom stanju. On je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,67 g./kg.
 
Također su prilikom ulaska na tribinu zatekli 51-godišnjaka s koprivničkog područja, koji je kod sebe posjedovao 0,54 grama opojne droge marihuane koja mu je oduzeta.
 
Protiv 52-godišnjaka slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenog prekršaja iz članka 4. stavka 1. točke 3. Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima.
 
Protiv 51-godišnjaka slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenih prekršaja iz članka 4. stavka 1. točke 1. Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima te članka 3. stavka 1. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon