Uhvaćeni provalnici u četiri objekta u Siraču

Slika PU_BB/slike vijesti/Provale Sirač.jpg

U suradnji sa Policijskom postajom Pakrac policijski službenici Policijske postaje Daruvar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom,16-godišnjakom i 21-godišnjakinjom, svi hrvatski državljani sa šireg područja Pakraca, zbog osnovane sumnje da su počinili 4 kaznena djela teških krađa na području Policijske postaje Daruvar


Foto: PP Pakrac

     U suradnji sa Policijskom postajom Pakrac policijski službenici Policijske postaje Daruvar dovršili su kriminalističko istraživanje  nad 23-godišnjakom,16-godišnjakom i 21-godišnjakinjom, svi hrvatski državljani sa šireg područja Pakraca, zbog osnovane sumnje da su počinili 4 kaznena djela teških krađa na području Policijske postaje Daruvar.   

  Osnovano se sumnja da su navedeni su u vremenskom periodu od 23. do 26. listopada 2009. g u mjestu Sirač provalili: 
 

- u ured šefa željezničkog kolodvora odakle su otuđili 1020 kuna,
- u mjesnu trgovinu “Natali“  te iz    kase otuđili  novčani polog u iznosu od 700 kn, a sa polica trgovine otuđili točno neutvrđenu količinu raznih cigareta i slatkiša,
- u Osnovnu školu te iz provaljenih ureda otuđili 2.500 kn, 2  foto aparata i jednu foto kameru,
- u upravnu zgradu poduzeća "Kamen" d.d. Sirač  gdje su  u uredskim prostorima  razbacali predmete i inventar te otuđili tri prijenosna računala, jedan usb stic, komunikator i karticu za mobitel.                                                                                                    

                Tijekom kriminalističkog istraživanja izvršene su pretrage domova i dr. prostorija te osobnih automobila osumnjičenika, kojom prilikom je pronađena većina  otuđenih predmeta u provalama na području PP Pakrac, a tako i otuđeni predmeti na području mjesta Sirač.
 

               Protiv gore navedenih osoba, nadležnim ODO-ima slijede Posebna izvješća kao nadopune Kaznenih prijava.



Stranica