U kući u Donjem Mikloušu ubijen 43-godišnji muškarac

Slika PU_BB/slike vijesti/ubojstvo05_021109.jpg

Danas oko 1.20 sati zaprimljena je dojava da je u kući u Donjem Mikloušu na kbr. 85 pronađen mrtva muška osoba .Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

Danas oko 1.20  sati zaprimljena je dojava da je u kući u Donjem Mikloušu na kbr. 85 pronađen mrtva muška osoba . Nakon potvrde dojave i pregleda mrtvog tijela posumnjalo se na  nasilnu smrt pa se pristupilo vršenju očevida. Dosad izvršenim očevidnim radnjama utvrđeno je da je počinjeno kazneno djelo ubojstva na štetu 43-godišnjeg Josipa Bačaj iz Donjeg Miklouša od strane za sada nepoznatog počinitelja. Po nalogu dežurnog istražnog suca Županijskog suda u Velikoj Gorici mrtvo tijelo bit će prevezeno u KBC Šalta rada obdukcije. Prilikom očevida izuzeti su tragovi koji će se dostaviti Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja  i vještačenja dr. Ivan Vučetić u Zagrebu poradi žurnog vještačenja.

Policijski službenici PU bjelovarsko-bilogorske prikupljaju na terenu obavijesti koje bi mogle biti od koristi za otkrivanje počinitelja ovog kaznenog djela.  


Stranica