U Velikom Grđevcu provaljeno u benzinsku postaju

Slika /PU_BB/slike vijesti/lisice.jpg

Brzom i pravovremenom reakcijom policijskih službenika pronađen je 43-godišnji počinitelj

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Grubišno Polje proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom sa zagrebačkog područja zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Teška krađa“ iz članka 229. stavka 1. točke 1. u vezi članka 228. stavka 1 i članka 36. stavka 2. Kaznenog zakona.
 
Naime, sumnja se da je u petak 25. studenog, nekoliko sati iza ponoći, u Velikom Grđevcu s dvojicom muškaraca provalio u benzinsku postaju te s njima ukrao veću količinu raznih cigareta. Brzom i pravovremenom reakcijom policijskih službenika, nakon provale u blizini mjesta događaja zatečen je 43-godišnjak koji je uhićen. Neposredno prije uhićenja, počinitelji su odbacili ukradene predmete i sredstva počinjenja, a policijski službenici su to pronašli i očevidom izuzeli s mjesta pronalaska.
 
Nakon kriminalističkog istraživanja, 43-godišnjak je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave. Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon