U tučnjavi u Bjelovaru teško ozlijeđen 28-godišnji mušakarac

Slika PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

U subotu 19. rujna 2009. g. oko 23.30 sati u Bjelovaru u Ulici Antuna Mihanovića u ugostiteljskom objektu došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane 20-godišnjaka i 28-godišnjaka, tako što su se tjelesno obračunavali izmjenjujući međusobno udarce otvorenim dlanovima u predjelu glave, nakon čega su izašli izvan objekta na ulicu gdje su nastavili sa tučom.



Foto: Ilustracija

       U subotu 19. rujna 2009. g. oko 23.30 sati u Bjelovaru u Ulici Antuna Mihanovića u ugostiteljskom objektu došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane 20-godišnjaka i 28-godišnjaka,  tako što su se  tjelesno obračunavali izmjenjujući međusobno udarce otvorenim dlanovima u predjelu glave, nakon čega su izašli izvan objekta na ulicu gdje su nastavili sa tučom. U tom trenutku u tjelesni obračun umiješali su se  18-godišnjak  i još jedna  zasad nepoznata mlađa muška osoba te su i oni tjelesno napali na 28-godišnjaka.  

      U ovom događaju teške tjelesne ozljede zadobio je 20-godišnjak u vidu prijeloma srednjeg prsta  desne ruke, a koji je teško ozlijedio 28-godišnjaka u vidu  prijeloma donje čeljusti i izbijena tri zuba.                              

      20-godišnjak je priveden u PP Bjelovar radi kriminalističkog istraživanja kojim je utvrđena osnovana sumnja da je isti počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda te protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave. Protiv svih učesnika slijedi  podnošenje optužnog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 


Stranica