U pretrazi pronađena droga i oružje

  • Slika /PU_BB/Droga/droga3 (1).JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Kod 44-godišnjaka pronađena i oduzeta veća količina droge  

Foto: Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska
 

Jučer, 10. listopada, policijski službenici Službe kriminalističke policije su temeljem naloga suda obavili pretragu kuće, gospodarskih zgrada i okućnice u okolici Bjelovara koje koristi 44-godišnjak.
 

Pretragom kuće pronađen je jedan komad oružja, digitalna vaga s trgovima biljne materije nalik na drogu marihuanu, 279 grama rasute biljne materije nalik na drogu marihuanu, omot s grumenom smolaste materije nalik na drugu hašiš mase 9,5 grama i 6 paketa suhe biljne materije nalik na drogu marihuanu ukupne mase 530,9 grama.
 

Pretragom gospodarskih objekata i okućnice pronađeno je 1600 grama suhe biljne materije nalik na dijelove biljke konoplje iz koje se dobiva droga marihuana, 88 dijelova biljaka nalik na dijelove biljke konoplje iz koje se dobiva droga marihuana i 25 zasađenih biljaka konoplje nalik na biljke konoplje iz kojih se dobiva droga marihuana visine od 140 do 300 centimetara.
 

Preliminarnim testiranjem u pronađenoj i oduzetoj biljnoj materiji potvrđena je prisutnost THC-a.

Oduzeti predmeti i biljna materija bit će proslijeđeni u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ u Zagrebu na vještačenje nakon čega slijedi podnošenje adekvatne prijave protiv 44-godišnjaka.



Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon