U Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj paljenjem svijeća ispred spomen obilježja obilježen Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata te Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje

  • Slika /PU_BB/Razno/Dan sjećanja na žrtve Vukovara.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Načelnik Jakob Bukvić sa suradnicima uoči Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata te Dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje ispred spomen obilježja zapalio svijeće uz molitvu

Foto: Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

Danas, 17. studenog uoči Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata te Dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, načelnik policijske uprave Jakob Bukvić sa svojim suradnicima je zapalio svijeće ispred spomen obilježja poginulim i nestalim policijskim službenicima Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.
Simbolično su zapaljene svijeće postavljene u slovo V kako bi se poseban pijetet odao upravo žrtvama Vukovara i Šabrnje.
Kraćom molitvom i prigodnim riječima policijski kapelan Damir Vrabec spomenuo je da smo molitvom i srcem sa svima njima i da na sutrašnji dan u 18.00 sati svi zajedno ustrajemo u molitvi kako bi odali počast njima koji su izgradili našu slobodu plateći najveću cijenu, da molitvom pokažemo jedinstvo.
I dok god je onih koji će njegovati sjećanje na žrtve one neće biti zaboravljene jer navik živi, ki zgine pošteno.

Pisane vijesti | Društvo i zajednica