Teži prometni prekršaji u protekla 72 sata na području policijske uprave

Slika /PU_BB/Promet/Stop policija1.jpg
Foto: ilustracija
 

56-godišnjak upravljao automobilom pod utjecajem alkohola za vrijeme dok mu je na snazi zaštitna mjera zabrane upravljanje 

U petak, 24. veljače oko 17.25 sati u Čazmi, u Livadarskoj  ulici, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 56-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom Seat bjelovarskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,20 g/kg, za vrijeme dok mu je na snazi zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije.
 
56-godišnji vozač je uhićen, priveden i smješten u posebne prostorije policije do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, gdje mu je nakon saslušanja određeno zadržavanje u Zatvoru u Bjelovaru u trajanju od tri dana.
 

20-godišnjak upravljao automobilom bez položenog vozačkog ispita pod utjecajem alkohola 

U subotu, 25. veljače oko 23 sata u Čazmi, u Ulici Milana Novačića, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 20-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom Volkswagen inozemnih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita te pod utjecajem alkohola od 2,21 g/kg.
 
20-godišnji vozač je uhićen, priveden i smješten u posebne prostorije policije do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, gdje mu je nakon saslušanja određeno zadržavanje u Zatvoru u Bjelovaru u trajanju od pet dana.

Pisane vijesti | Promet i vozila