Teži prometni prekršaji u protekla 72 sata na području policijske uprave

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija-stop (2).jpg
Foto: Ilustracija

21-godišnjak zatečen u Garešnici da upravlja vozilom pod utjecajem alkohola
 
U nedjelju 6. studenog oko 0.50 sati u Garešnici, u Ulici Petra Svačića, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 21-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom daruvarskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,79 g./kg. On je uhićen i priveden u prostorije policije te smješten u posebne prostorije.
 
Protiv njega zbog počinjenog prekršaja iz članka 199. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.
 
67-godišnjak zatečen u Doljanima da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta
  
U nedjelju 6. studenog oko 8.45 sati u Doljanima, u Dugoj ulici, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 67-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom daruvarskih registracijskih oznaka za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta pravomoćnim i izvršnim rješenjem Policijske postaje Daruvar.
 
On je uhićen i priveden u prostorije policije. Potom je uz optužni prijedlog priveden na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, gdje mu je nakon saslušanja određeno zadržavanje u Zatvoru u Bjelovaru u trajanju od tri dana.

Pisane vijesti | Promet i vozila