Teži prometni prekršaji u protekla 24 sata na području policijske uprave

Slika /PU_BB/Promet/Leđa_palica.jpg
Foto: Ilustracija

Daruvar, Ulica Josipa Jelačića
 
U četvrtak 20. listopada oko 9 sati u Daruvaru, u Ulici Josipa Jelačića, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 40-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita.
 
On je uhićen i priveden u prostorije policije te je uz optužni prijedlog priveden na saslušanje na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, nakon kojeg mu je određeno zadržavanje u trajanju od 15 dana u Zatvoru u Bjelovaru.
 
Gornji Draganec, grad Čazma
 
U četvrtak 20. listopada oko 18.20 sati u Gornjem Dragancu, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 50-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom čakovečkih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje te za vrijeme dok mu je na snazi izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije.
 
On je uhićen i priveden u prostorije policije te smješten u posebne prostorije policije do privođenja uz optužni prijedlog, na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.

Pisane vijesti | Promet i vozila