Sirač - prometna nesreća u kojoj je vozač teško ozlijeđen

Slika /PU_BB/slike vijesti/PN, Hrastovac, prevrnuti Golf.jpg

20-godišnji mladi vozač zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste, vidljivosti i atmosferskim prilikama, po izlaska iz zavoja sletio s kolnika

Foto: ilustracija

U nedjelju, 07. veljače oko 23.15 sati 20-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke i tipa "VW Golf", daruvarskih reg. oznaka, Branimirovom ulicom kroz Sirač iz Doljana. Dolaskom do ispred kbr. 73, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste, vidljivosti, atmosferskim prilikama, zbog čega je nakon izlaska iz desnog zavoja vozilom prešao na zemljanu bankinu i jarak uz desni rub kolnika. Potom je vozilom udario u betonski prilazni most uslijed čega se vozilo zarotiralo u zraku u smjeru kazaljke na satu i palo na lijevi bok u jarak iza betonskog mosta, krovom naslonjeno na betonski stup niskonaponske električne mreže.
U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobio je vozač kojemu je  liječnička pomoć pružena u OŽB i BHV Pakrac, gdje je zadržan na liječenju. Zbog izazivanja prometne nesreće protiv ovog 20-godišnjeg mladog vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

Pisane vijesti | Promet i vozila