Sajam mogućnosti u Daruvaru

Slika PU_BB//slike vijesti/sajam mogučnosti 2009. god. 011.jpg

         U srijedu  7. listopada u školsko-sportskoj dvorani u Daruvaru održan je drugi po redu Sajam mogućnosti, na kojemu se okupilo oko 700 učenika petih i sedmih razreda osnovnih škola. Sajam je otvorio gradonačelnik Grada Daruvara gosp. Dalibor Rohlik koji je između ostalog iskazao svoje zadovoljstvo provođenjem ovog programa koji promiče mentalno i fizičko zdravlje te ukazuje na štetnost konzumacije opojnih droga, duhana i alkohola.

        Na sajmu je učestvovalo ukupno 14 sportskih i kulturno-umjetničkih društava koji su kroz kratke programe i promotivne štandove prezentirali svoj rad. Veliko je zadovoljstvo istaći da je ove godine broj udruga koje su učestvovale povećan za tri, što pokazuje ozbiljnost projekta, ali i interes udruga koje su shvatile značaj održavanja ovakvih programa. Isto tako i djeca su pokazala veći interes za uključivanje u rad klubova i udruga što su potvrdili i pojedini predstavnici tih udruga rekavši kako je upravo nakon Sajma mogućnosti povećan broj upita,  ali i učlanjena u neke od njih.

       Na kraju sajma podijeljene su medalje i priznanja za najbolje i najbrže učenike u održanom krosu u svim kategorijama.

       Načelnik Policijske postaje Daruvar Dalibor Čajsa najavljuje i za iduću godinu održavanje Sajma mogućnosti, kojem je glavni cilj zaštita djece i mladih od sredstava ovisnosti.                



Stranica