Prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika /PU_BB/Policija-ilustracije/policija natpis.jpg
Foto: ilustracija

Jučer, 14. listopada, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirane su tri prometne nesreće.

Jučer, 14. listopada, oko 13.25 sati, u Bjelovaru 71-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka Ulicom Dimitrija Demetra i dolaskom do raskrižja s Ulicom Janka Draškovića nije postupila po znaku STOP već je ulaskom u raskrižje oduzela prednost i udarila u bočni dio osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljala 24-godišnjakinja. U nesreći je na oba vozila nastala materijalna šteta. Protiv 71-godišnje vozačice slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer, 14. listopada, oko 13.55 sati, 64-godišnjak pod utjecajem alkohola upravljao je osobnim automobilom kutinskih registarskih oznaka kroz Kanišku Ivu pri čemu se nije kretao sredinom obilježene prometne trake te je zahvatio bankinu i nekontrolirano se krećući prešao preko dva kolna prilaza nakon čega je vozilom udario u treći kolni prilaz. Od siline udara vozilo se prevrnulo na krov.  U nesreći je na vozilu i kolnom prilazu nastala materijalna šteta. Protiv vozača slijedi prijava zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.  

Jučer, 14. listopada, u Daruvaru, u Ulici Matije Gupca nepoznati vozač je vozilom oštetio lijevu bočnu stranu propisno parkiranog automobila daruvarskih registarskih oznaka u vlasništvu 45-godišnjakinje nakon čega se udaljio s mjesta događaja bez da je ostavio podatke o vozaču i vozilu. Slijedi rad na pronalaženju počinitelja.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila