Prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika /PU_BB/Policija-ilustracije/prometna nasreća2.jpg
Foto: ilustracija

U protekla 24 sata na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije dogodile su se tri prometne nesreće koje su bile samo s materijalnim štetama. Okolnosti prometnih nesreća donosimo u nastavku. 

U ponedjeljak, 13. svibnja, oko 11.40 sati, u Utiskanima, 67-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka za kojega je bila prikopčana auto-prikolica. Iza njega, osobnim automobilom također bjelovarskih registarskih oznaka kretao se 62-godišnji muškarac. U jednom trenutku iz prikolice je došlo do ispadanja šljunka po kolniku i prednjem vjetrobranskom staklu osobnog automobila uslijed čega je došlo do pucanja stakla.
67-godišnjem vozaču je izdano izvješće o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Istog dana, oko 17.55 sati, u Garešnici, 54-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka Vukovarskom ulicom. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Milke Trnine (raskrižje cesta iste važnosti) nije propustila vozilo bjelovarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 29-godišnjak koji se kretao Ulicom Milke Trnine. Pri tom je došlo do sudara prednjeg lijevog dijela osobnog automobila u prednji desni bočni dio drugog osobnog automobila. Na vozilima je nastupila materijalna šteta.
U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.
Protiv 54-godišnje vozačice koja je skrivila ovu prometnu nesreću slijedi podnošenje izviješća o počinjenom prekršaju.
 
Također, u ponedjeljak, 13. svibnja, oko 19.00 sati, u Čazmi, nepoznati vozač je s vozilom prilikom ulaska na parkirno mjesto, na parkiralištu u Ulici Milana Novačića, udario u zadnja lijeva bočna vrata propisno parkiranog osobnog vozila bjelovarskih registarskih oznaka. Nakon događaja nepoznati vozač se s vozilom udaljio, a da prethodno vlasniku oštećenog vozila nije ostavio ili ustupio podatke o sebi i vozilu s kojim je prouzročio prometnu nesreću. 
Slijedi kriminalističko istraživanje, nakon kojeg protiv vozača koji je skrivio ovu prometnu nesreću slijedi prekršajni nalog.

Pisane vijesti | Promet i vozila