Prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika /PU_BB/Policija-ilustracije/prometna nasreća2.jpg
Foto: ilustracija

U protekla 24 sata na prometnicama Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske dogodile su se dvije prometne nesreće. 
Jedna prometna nesreća je bila s jednom ozlijeđenom osobom, a okolnosti te prometne nesreće pročitajte ovdje.   

Prometna nesreća koja je bila s materijalnom štetom dogodila se jučer, 12. veljače oko 21.45 sati, u Bjelovaru. Nepoznati vozač je upravljao nepoznatim vozilom u prometu vožnjom unatrag s kosog parkirališnog mjesta u Ulici Augusta Šenoe. Prethodno se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu te ne vodeći pritom računa o položaju svog vozila i smjeru kretanja uslijed čega je zadnjim desnim bočnim dijelom vozila udario u zadnji lijevi bočni dio parkiranog osobnog automobila.

Parkirani osobni automobil bjelovarskih registarskih oznaka, u vlasništvu 48-godišnjaka je bio propisno parkiran na kosom obilježenom parkirališnom mjestu. Na osobnom automobilu pronađena su oštećenja.

Nakon prometne nesreće nepoznati vozač se udaljio s mjesta događaja, a da vlasniku oštećenog osobnog automobila nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je prouzkovao prometnu nesreću.

Slijedi daljnji rad na utvrđivanju i pronalasku vozila i vozača koji je prouzročio prometnu nesreću, a nakon pronalaska i adekvatna prijava protiv vozača.

Pisane vijesti | Promet i vozila