Prometne nesreće u prethodna 24 sata

Slika /PU_BB/Policija-ilustracije/Rotacija_krov.jpg
Foto: ilustracija

Na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske u prethodna 24 sata evidentirane su tri prometne nesreće. U nesrećama nije bilo ozlijeđenih osoba.

Jučer, 16. rujna, oko 9,00 sati, u Pobrđanima je 28-godišnjak upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka i zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila prednjim dijelom automobila je udario u stražnji dio osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnjak. U nesreći je nastala materijalna šteta na vozilima. Protiv 28-godišnjeg vozača slijedi podnošenje prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer, 16. rujna, oko 13,00 sati 50-godišnjak je upravljao teretnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka Ulicom Josipa Jelačića u Daruvaru i zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila prednjim dijelom vozila udario je u zadnji dio osobnog automobila daruvarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 45-godišnjak koji se u trenutku nesreće zaustavljao ispred obilježenog pješačkog prijelaza. 50-godišnjaku je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer, 16. rujna, oko 17,00 sati, 26-godišnjak je upravljao osobnim automobilom sisačkih registarskih oznaka Ulicom Matije Gupca u Garešnici i zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila novogradiških registarskih oznaka kojim je upravljao 44-godišnjak. U nesreći je na oba vozila nastala materijalna šteta. 26-godišnjem vozaču je na mjestu događaja uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.    
 

Stranica | Promet i vozila