Prometne nesreće u prethodna 24 sata

Slika /PU_BB/slike vijesti-novije/prometna nesreća5.jpg
Foto: ilustracija

Jučer, 5. veljače, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirane su četiri prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći ozlijeđena je jedna osoba.

Jučer, 5. veljače, oko 13,40 sati, u Garešnici 58-godišnjak je upravljao traktorom, bjelovarskih registarskih oznaka, Ulicom Matije Gupca i nije propustio vozila na cesti s prednošću prolaska te je osobni automobil kojim je upravljao 39-godišnjak udario u lanac kojim je traktor vukao drugi traktor kojim je upravljao 71-godišnjak.  58-godišnji vozač traktora počinio je prekršaj iz članka 57. stavka 4. uz primjenu članka 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama i protiv njega slijedi adekvatna prijava.

Jučer, 5. veljače, oko 18,55 sati, u Velikom Grđevcu 72-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, Ulicom Vladimira Nazora nije se kretao sredinom obilježene prometne trake već je prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u kotač traktora s priključkom koji se kretao u suprotnom smjeru. U nesreći je na vozilima nastala materijalna šteta. Protiv 72-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz članka 46. stavka 1. uz promjenu članka 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer, 5. veljače, oko 22,15 sati, u Čazmi 65-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka  Ulicom braće Radića prešao je na lijevu stranu kolnika, a potom na nogostup gdje je udario i oštetio dva ukrasna metalna stupića i stup javne rasvjete. Protiv vozača slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja iz članka 47. stavka 2. uz primjenu članaka 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.            
 

Pisane vijesti | Promet i vozila