Prometne nesreće u prethodna 24 sata

Slika /PU_BB/slike vijesti-novije/policija rotacija.jpg
Foto: ilustracija

Jučer, 20. prosinca, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirane su dvije prometne nesreće. Jedna nesreće dogodila su se na bjelovarskom području i jedna na garešničkom području. U nesreći na bjelovarskom području ozlijeđena je jedna osoba.

Jučer, 20. prosinca, oko 11,50 sati, u Bjelovaru, 27-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, Osječkom ulicom i dolaskom do pješačkog prijelaza na raskrižju s Prilazom Andrije Hebranga nije se približavala sigurnom brzinom da može propustiti pješake koji su već stupili na pješački prijelaz te je prednjim dijelom vozila udarila 83-godišnju pješakinju koja se nalazila na pješačkom prijelazu. 83-godišnjakinja je u nesreći ozlijeđena i vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar. Protiv 27-godišnje vozačice slijedi adekvatna prijava nakon zaprimanja medicinske dokumentacije ozlijeđene.
 
Jučer, 20. prosinaca, oko 16,30 sati, 20-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, kroz Ciglenicu i uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika izgubila je nadzor nad vozilom i sletjela s kolnika. Vozilo je udarilo u zemljanu kosinu odvodnog kanala, zarotiralo se i prevrnulo na krov te je odbačeno na kolnik. U nesreći je na vozilu nastala materijalna šteta, a ozlijeđenih osoba nije bilo. 20-godišnjakinji je naplaćena novčana kazna zbog počinjenja prekršaja iz članka 51. stavka 1. uz primjenu članka 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa ma cestama.        
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon