Prometne nesreće u prethodna 24 sata

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija natpis.jpg
Foto: ilustracija

Jučer, 13. prosinca, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirane su tri prometne nesreće. Dvije nesreće dogodile su se na bjelovarskom području i jedna na daruvarskom području. U svim nesrećama je nastala materijalna šteta, dok ozlijeđenih osoba nije bilo.
 
Jučer, 13. prosinca, oko 9,15 sati, u Bjelovaru 53-godišnjak je u Ulici Antuna Mihanovića obilazio teretno vozilo parkirano uz lijevi rub kolnika uslijed čega je prednjim dijelom vozila udario u bočni dio propisno parkiranog automobila na parkirališnom mjestu uz desni rub kolnika. Nakon nesreće 53-godišnjak je napustio mjesto događaje bez da je vlasniku oštećenog vozila ostavio podatke o vozaču i vozilu, a naknadno je pronađen na adresi stanovanja. Protiv njega slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenih prekršaja iz članka 43. stavka 2. uz primjenu članka 293. stavka 1. i članka 176. stavka 3. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Jučer, 13. prosinca, oko 10,35 sati, u Bjelovaru, na Trgu Hrvatskoga sokola, za sada nepoznati vozač teretnog automobila je prilikom mimoilaženja bočnim ogledalom udario u bočno ogledalo teretnog automobila kojim je u suprotnom smjeru upravljao 59-godišnjak. Vozač je nakon nesreće napustio mjesto događaja i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja i pronalaska vozača i vozila.
 
Jučer, 13. prosinca, u Daruvaru, u Ulici Josipa Kozarca 29-godišnjak je prilikom vožnje unatrag prednjim dijelom vozila zahvatio rubni kamen i istrgnuo branik sa vozila. 29-godišnjaku je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz članka 43. stavka2. uz primjenu članka 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila