Prometne nesreće tijekom vikenda

Slika /PU_BB/Policija-ilustracije/Rotacija_krov.jpg
Foto: ilustracija

Tijekom vikenda, od 12. do 14. travnja, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirane su četiri prometne nesreće. U jednoj nesreći bilo je ozlijeđenih osoba.

U subotu, 13. travnja, oko 11,45 sati, u Bjelovaru za sada nepoznata vozačica osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka izlazeći s prostora benzinske postaje na Trgu hrvatskih branitelja krenula je u vožnju unatrag kako bi propustila vozilo i zadnjim dijelom vozila udarila u prednji dio osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljala 37-godišnjakinja. Vozačica se nakon nesreće udaljila s mjesta događaja bez da je 37-godišnjakinji ostavila podatke o sebi i vozilu. Slijedi daljnji rad na pronalasku vozačice.

U subotu, 13. travnja, oko 15,45 sati, nepoznati vozač je upravljajući teretnim automobilom kroz Končanicu prilikom mimoilaženja lijevim retrovizorom udario u retrovizor teretnog automobila sisačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnjak i nakon udara se udaljio s mjesta događaja. Slijedi daljnji rad na pronalasku vozača i vozila.

U subotu, 13. travnja oko 18,00 sati u Narti 47-godišnjak koji je upravljao teretnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka započeo je skretanje ulijevo bez da se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je vozilom naletio na zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljala 58-godišnjakinja koja je u trenutku naleta pretjecala teretni automobil. U nesreći su ozlijeđeni 58-godišnja vozačica i 59-godišnji putnik iz osobnog automobila. Ozlijeđeni su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar. Nakon zaprimanja bolničke prijave protiv 47-godišnjaka slijedi podnošenje odgovarajuće prijave.

U subotu, 13. travnja, oko 21,50, u Rogoži  za sada nepoznati vozač je vožnjom unatrag udario u osobni automobil parkiran uz rub kolnika i oštetio ga, a nakon nesreće udaljio se je s mjesta događaja bez da je oštećenom ostavio podatke o vozaču i vozilu. Slijedi daljnji rad na pronalasku vozača i vozila.       
 

Pisane vijesti | Promet i vozila