Prometne nesreće tijekom vikenda

Slika /PU_BB/slike vijesti-novije/bljeskalica.jpg

U dvije prometne nesreće bilo je ozlijeđenih osoba

Foto: ilustracija

Tijekom vikenda, od petka 10. do nedjelje 12. studenoga, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirali smo šest prometnih nesreća. Tri nesreće dogodile su se na bjelovarskom području i po jedna nesreća na garešničkom, daruvarskom i grubišnopoljskom području.  U dvije nesreće bilo je ozlijeđenih osoba.

U subotu, 11. studenoga, oko 6,40 sati, u Garešničkom Brestovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Do nesreće je došlo kada  62- godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom, zagrebačkih registarskih oznaka, prilikom skretanja ulijevo iz Brestovačke ulice u Radničku ulicu nije propustila vozila iz suprotnog smjera zbog čega je vozilom udarila u osobni automobil, bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 56-godišnjak.  U nesreći je ozlijeđen 22-godišnji putnik, iz  automobila  bjelovarskih registarskih oznaka, koji je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar gdje su mu utvrđene lake tjelesne ozlijede.  Protiv 62-godišnjakinje slijedi podnošenje Izvješća o počinjenom prekršaju po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

 U nedjelju, 12. studenoga, oko 3,40 sati, u Ulici Petra Biškupa Vene, u Bjelovaru 19-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, i zbog neprilagođene brzine kotačima vozila zahvatila desnu bankinu te prednjim dijelom automobila udarila u zemljani sip. Alkotestiranjem je utvrđeno da 19-godišnjakinja nije bila pod utjecajem alkohola. U nesreći je ozlijeđen 19-godišnji putnik iz vozila. Nakon kvalifikacije ozljeda putnika protiv vozačice osobnog automobila slijedi podnošenje odgovarajuće prijave.    
 

Pisane vijesti | Promet i vozila