Prometne nesreće s materijalnom štetom u protekla 24 sata

Slika /PU_BB/Policija-ilustracije/prometna nasreća2.jpg
Foto: ilustracija

U utorak, 30. siječnja oko 16.45 sati, u Kajgani, 68-godišnjak je upravljao traktorom bjelovarskih registarskih oznaka.
Dolaskom do kolnog ulaza započeo je nepropisnu radnju skretanja iako se nije uvjerio da time dovodi u opasnost druge sudionike u prometu te je pri tome došlo do udara lijevog bočnog djela traktora u desni bočni dio osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka s kojim je upravljala 21-godišnjakanja koja je već započela propisnu radnju pretjecanja traktora. 
U prometnoj nesreći nastupila je materijalna šteta na oba vozila.
68-godišnjaku je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izdana obavijest o počinjenom prekršaju.
  
Istog dana, u Čazmi, u Ulici svetog Andrije, oko 17.00 sati, došlo je do prometne nesreće na način da se 22-godišnji vozač kretao unazad sa teretnim vozilom osječkih registarskih oznaka, a da se pri tome nije uvjerio da navedenu radnju može učiniti bez opasnosti za druge vozače i vozila, te je tom prilikom udario u osobni automobil bjelovarskih registarskih oznaka koje je bilo zaustavljeno, a s kojim je upravljao 46-godišnjak.
U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a na mjestu događaja 22-godišnjem vozaču koji ju je skrivio naplaćena je novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila