Prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom

Slika /PU_BB/slike vijesti/Prometna Maslenjača 001.jpg

50-godišnji vozač oduzeo prednost prolaska drugom vozilu, skrivio prometnu nesreću u kojoj je zadobio lakše tjelesne ozljede

Foto: ilustracija

U ponedjeljak, 07. veljače oko 14.20 sati, 50-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom "Audi" kutinskih registarskih oznaka kroz Garešnicu. Dolaskom do križanja Graničarske i Vukovarske ulice započeo je skretanje vozilom u lijevo, a da pri tome nije propustio osobni automobil "Alfa" bjelovarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 58-godišnjak koji se kretao iz suprotnog smjera i zadržavao svoj smjer kretanja. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg lijevog dijela „Audia“ u prednji lijevi dio „Alfe“. Uslijed udara došlo je do zanošenja u desno „Alfe“ koja je svojim zadnjim desnim dijelom udarila u prednji kraj osobnog automobila „Toyota“ bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 37-godišnjak koji se kretao iz Vukovarske prema Graničarskoj ulici.
Na vozilima nastala šteta koja se nestručnom procjenom cijeni na oko 50 000 kuna.
Niti jedan od sudionika ove prometne nesreće nije bio pod utjecajem alkohola dok je 50-godišnji vozač koji je skrivio ovu prometnu nesreću zbog zadobivenih ozljeda zatražio liječničku pomoć.
Njemu je uručeno izviješće o počinjenom prekršaju zbog počinjenih prekršaja, a liječničkom obradom su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Pisane vijesti | Promet i vozila