Prijavljene krađe tijekom produženog vikenda

Slika PU_BB/slike vijesti/bicikl.JPG

Oko podneva 21.06.2018. godine, netko je ukrao nezaključani bicikl marke "Bulls", kojeg je vlasnik parkirao u Daruvaru, na Trgu kralja Tomislava, ispred jednog supermarketa.  

 Foto: ilustracija

Oko podneva 21.06.2018. godine, netko je ukrao nezaključani bicikl  marke "Bulls", kojeg je vlasnik parkirao u Daruvaru, na Trgu kralja Tomislava, ispred jednog supermarketa. Prema izjavi vlasnika vrijednost ukradenog bicikla iznosi oko 2 000 kuna.

U razdoblju od 21. do 23. lipnja,  u Bjelovaru, u Ulici Vladimira Nazora, provaljeno je u trgovinu tekstilom iz koje je ukradeno više tisuća kuna utrška.  

U razdoblju između 13. i  23. lipnja, u Severin u je provaljeno u obiteljsku kuću u kojoj trenutno nitko ne stanuje, kojom prilikom je nepoznata osoba ukrala  nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U subotu 23. lipnja poslijepodne, u Daskatici je netko iz  otvorenog dvorišta sa hrpe željeznog otpada ukrao stare akumulatore vrijedne oko 500 kn.

Nepoznati počinitelj je tijekom noći 24./25. lipnja,  iz nezaključane garaže u Hrastovcu, ukrao razni alat, čime je vlasniku pričinjena šteta od oko 200 kuna.

 



Stranica