Policijski info-pult na manifestaciji "Ivanje" u Ivanskoj

Slika PU_BB/Preventivne akcije/Info pult Ivanska.jpg

U nedjelju 24. lipnja 2018. godine u popodnevnim i večernjim satima, na Trgu kralja Tomislava u Ivanskoj, u sklopu manifestacije „Ivanje“, policija je imala svoj info-pult u sklopu preventivnih aktivnosti Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske i Policijske postaje Čazma.

 Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

U nedjelju 24. lipnja 2018. godine u popodnevnim i večernjim satima, na Trgu kralja Tomislava u Ivanskoj, u sklopu manifestacije „Ivanje“, policija je imala svoj  info-pult  u sklopu preventivnih aktivnosti Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske i Policijske postaje Čazma. Na njemu su bili izloženi i dijeljeni promidžbeni materijali raznih preventivnih programa, a posebno reflektirajući prsluci, led svjetla, privjesci s logotipom policijskog službenika te kemijske olovke s natpisom PU bjelovarsko-bilogorske i slogana „Sigurno u prometu“, a koji materijali su financirani  iz Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.

Osim podjele promidžbenih materijala građani su mogli bez ikakvih sankcija isprobati alkometar te se upoznati sa laserskim uređajem za mjerenje brzine kretanja vozila.

Nadalje uz info-pult bio je izložen i službeni automobil marke „Audi“ , tzv. „presretač“, koji ima ugrađeni sustav za nadzor brzine kretanja vozila „Traffivision“. U „presretač“ su  građani i djeca mogli sjesti uz objašnjenja policijskog službenika o načinu rada sustava za nadzor brzine. Info-pultu sa pitanjima u vezi sigurnosti prometa na cestama te rada policijskih uređaja, pristupio je veći broj građana, kao i djece, a najveći interes je naravno bio pokazan za policijski „presretač“.

Na info-pultu građani su mogli također  provjeriti broj negativnih bodova te važenje pismenih upozorenja koja su im bila izdana u nadzoru cestovnog prometa.



Stranica