Požar na kući u Bjelovaru

Jutros oko 03,30 sati, došlo je do požara na kući u Bjelovaru, Petra Biškupa Vene kbr.68, vlasništvo 50-godišnjeg hrvatskog državljanina. Hitnom intervencijom djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Bjelovara, požar na kući koja je napuštena i u kojoj nitko ne boravi, u potpunosti je ugašen u nepuna dva sata.

          

          Jutros oko 03.30 sati, došlo je do požara na kući u Bjelovaru, Petra Biškupa Vene kbr.68, vlasništvo 50-godišnjeg hrvatskog državljanina.  Hitnom intervencijom djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Bjelovara, požar na kući koja je napuštena i u kojoj nitko ne boravi, u potpunosti je ugašen u nepuna dva sata. Tijekom jutarnjih sati na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je utvrđeno kako je za sada nepoznati počinitelj zapaljivom tekućinom polio drvetom obloženo stubište u unutrašnjosti kuće, te isto zapalio. Nastala vatra proširila po unutrašnjosti objekta, najviše po drvenim oblogama zidova na stepeništu i potkrovlju kuće, no isto je samo djelomično nagorjelo tako da se materijalna šteta procijenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.
          Poduzimaju se mjere i radnje u cilju pronalaska nepoznatog počinitelja protiv kojeg će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

 



Stranica