Požar na gospodarskim zgradama u Zrinskoj

Jučer, oko 03.00 sati, u Zrinskoj kbr. 22, na nenaseljenom imanju u gospodarskim zgradama vlasništvo 65-godišnjeg hrvatskog državljanina, izbio je požar koji je zahvatio staju i sjenik.

 Jučer, oko 03.00 sati, u Zrinskoj kbr. 22, na nenaseljenom imanju u gospodarskim zgradama vlasništvo 65-godišnjeg hrvatskog državljanina, izbio je požar koji je zahvatio staju i sjenik. Hitnom intervencijom DVD-a Pavlovac, DVD-a Veliki Grđevac i JVP Bjelovar požar je ugašen te je u jutarnjim satima na mjestu događaja izvršen očevid.

            Provedenom hitnom istražnom radnjom otklonjena je mogućnost tehničkog uzroka požara, te je isti najvjerojatnije prouzročen od strane za sada nepoznatog počinitelja. U požaru su potpunosti izgorjeli navedeni gospodarski objekti, kao i 2500 komada običnih i 10 rolanih bala sijena koje su bile pohranjene u unutrašnjosti.

           Prema izjavi vlasnika materijalna šteta procjenjuje se na 110.000 kuna. Poduzimaju se mjere i radnje u cilju pronalaska nepoznatog počinitelja protiv kojeg slijedi kaznena prijava.   

 


Stranica