Posljedice olujnoj vjetra i kiše na bjelovarskom području

Slika /PU_BB/slike vijesti-novije/bljeskalica.jpg

Policiji prijavljeno više događaja u kojima je nastala materijalna šteta

Foto: ilustracija

Danas, 27. listopada, oko 13 sati bjelovarsko područje zahvatilo je nevrijeme koje je prouzročilo više događaja oštećenja imovine.

Na Trgu kralja Tomislava, na autobusnom kolodvoru, oko 13,05 sati, zbog olujnog vjetra stablo je palo na krov parkiranog autobusa u kojem se nisu nalazili putnici. Na mjesto događaja izašli su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Bjelovara koji su uklonili srušeno stablo.

U Masarykovoj ulici, oko 13,05 sati,  u dvorištu kuće u vlasništvu 32-godišnjaka, pao je krov šupe, površine 40 kvadratnih metara, na osobni automobil i oštetio ga.

Na Vidikovcu, oko 13,05 sati, s kuće u vlasništvu 65-godišnjaka palo je pola limenog krova, površine oko 50 kvadratnih metara, na susjednu kuću u vlasništvu 72-godišnjaka. Na kući je oštećen dio krova, više staklenih stijena i  željezna ograda.

Na parkiralištu trgovačkog centra na Slavonskoj cesti, oko 13,25 sati, oštećen je osobni automobil u vlasništvu 57-godišnjaka u čiju bočnu stranu su udarila metalna kolica nošena vjetrom.
 
U Ulici Jurja Haulika, oko 13,20 sati, s obiteljske kuće pao je crijep na parkirane automobile.  Oštećena su dva osobna automobila.
 
U Babincu, oko 15,15 sati, na nenaseljenom dijelu palo je stablo na kolnik i oštetio električne kablove.  
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica