Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska na Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu

  • Slika /PU_BB/Sajam-Gudovac 2015/Sajam 2023/IMG_1057.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Kampanja "Postani policajac/policajka" predstavljena i na 24. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu

Foto: Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

Ovog vikenda od 24. do 26. ožujka na sajamskom prostoru u Gudovcu održava se 24. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam poljoprivrede, stočarstva, gospodarstva i obrtništva, a na kojem je danas, 25. ožujka svoj štand imala i Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska gdje su predstavljeni preventivni programi, projekti i aktivnosti koje policijska uprava provodi.

Policijski službenici su savjetovanjem i podjelom edukativnih materijala educirali i senzibilizirali građane na teme iz područja rada policije s naglaskom na prevenciju imovinskih delikata, prevenciju obiteljskog i vršnjačkog nasilja, prevenciju stradavanja u prometu i dragovoljnu predaju oružja, streljiva i eksplozivnih sredstava.
            
Najveću pažnju, ponajviše mlađe populacije, zaokupljao je prezentirani projekt "Postani policajac/policajka" te su zainteresirani i tom prilikom mogli dobiti odgovore na sva pitanja i upoznati se o načinu prijave.

Ali ipak najveći pogodak su bili plavi "policijski" baloni koji su naši najmlađi s oduševljenjem prihvaćali i radovali se policiji koja im ih je darovala, zbog čega su s oduševljenjem pozirali na zajedničkim fotografijama! 

Stranica