Načelnik Ravenščak zahvalio dvojici sugrađana na pomoći u radu

Slika /PU_BB/Razno/Načelnik Ravenšćak.jpg

Za iskazanu hrabrost i snalažljivost te dosadašnju uspješnu suradnju, profesionalnost, nesebičnu pomoć i doprinos radu policije dvojica Bjelovarčana primila zahvalnice

Foto: Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

U utorak, 12. siječnja u Policijskoj postaji Bjelovar pomalo svečano, ali od srca, načelnik je policijske postaje Veseljko Ravenščak uručio zahvalnice dvojici sugrađana. Naime, oni su u Policijskoj postaji Bjelovar istaknuti kao pojedinci koji su tijekom 2020. godine nesebično pomogli policijskim službenicima u razrješavanju i otkrivanju kaznenih djela. 

Uz kraće obraćanje načelnika Ravenšćaka i zahvalu, zahvalnica za iskazanu hrabrost, suradnju i snalažljivost dodijeljena je 14-godišnjaku. Iako jako mlad  dao je osobit doprinos radu policije, što još više daje na značaju.
Zahvalnica zbog dosadašnje uspješne suradnje, profesionalnosti, nesebične pomoći i doprinosa radu policije dodijeljena je i 38-godišnjem Bjelovarčaninu.

Ovi istaknuti sugrađani su osobno doprinijeli poboljšanju stanja sigurnosti svih stanovnika grada Bjelovara. Oduševljeni zahvalili su se načelniku na ovoj prekrasnoj gesti te obećali i nadalje pomagati u radu policije te promicati dobru, uspješnu i nadasve kvalitetnu suradnju.

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska zahvaljuje se svim našim građanima koji prepoznaju trud, pomažu i poštuju rad policije.

Pisane vijesti | Društvo i zajednica