Kriminalitet u protekla 24 sata na području policijske uprave

Slika /PU_BB/slike vijesti/policijski auto.jpg
Foto: Ilustracija 

63-godišnjakinji ukraden novčanik u Bjelovaru 

U srijedu 9. studenog u Policijskoj postaji Bjelovar, 63-godišnjakinja je podnijela kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Krađa“ iz članka 228. stavka 1. Kaznenog zakona.
 
U prijavi je navela da je nepoznati počinitelj u srijedu 9. studenog, u prijepodnevnim satima u Bjelovaru, u Ulici Antuna Mihanovića, u jednoj instituciji ukrao njezin novčanik u kojem joj se nalazilo više tisuća kuna, bankovne kartice, kartice raznih trgovina i osobni dokumenti. Nastalu štetu cijeni na više tisuća kuna.
 
Slijedi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja
 
27-godišnjakinji u Siraču ukraden mobilni telefon 

U srijedu 9. studenog u Policijskoj postaji Daruvar, 27-godišnjakinja je podnijela kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Krađa“ iz članka 228. stavka 1. Kaznenog zakona.
 
U prijavi je navela da joj je nepoznati počinitelj u srijedu 9. studenog, u poslijepodnevnim  satima u Siraču, u Ulici Stjepana Radića ukrao mobilni telefon. Nastalu štetu cijeni na nekoliko tisuća kuna.
 
Slijedi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja
  
27-godišnjak oštetio aparat za igranje u automat klubu u Bjelovaru 

U srijedu 9. studenog, oko 23 sata u Bjelovaru, u Ulici Vladimira Nazora, u automatu klubu 27-godišnjak je šakom udario po ekranu aparata za igranje te je uslijed toga došlo do njegovog oštećenja u vidu pucanja ekrana. Nakon toga se je 27-godišnjak udaljio iz kluba.
 
Nastala šteta utvrdit će se naknadno, a odgovorna osoba je upoznata o načinu pokretanja kaznenog progona za kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ iz članka 235. stavka 1. Kaznenog zakona.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon