Javni red i mir u protekla 24 sata na području policijske uprave

Slika /PU_BB/slike vijesti/policajac i vozilo.jpg
Foto: ilustracija
 

29-godišnjakinja narušavala javni red i mir u Bjelovaru 

U ponedjeljak 30. siječnja oko 8.30 sati u Bjelovaru, u Ulici Josipa Jurja Strossmayera, u čekaonici i liječničkoj ordinaciji javni red i mir narušavala je 29-godišnjakinja tako što je vikala i galamila na doktoricu i medicinsku sestru. Tim ponašanjem uznemirila je njih u radu te druge pacijente koji su čekali u redu za pregled.
 
Protiv 29-godišnjakinje zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.
           

26-godišnjak i 50-godišnjak narušavali javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Kapeli 

U ponedjeljak 30. siječnja oko 20 sati u Kapeli, u Bilogorskoj ulici, javni red i mir narušavali su 26-godišnjak i 50-godišnjak tako što su vikali i galamili te se naguravali u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta te na njegovoj terasi.
 
Do dolaska policijskih službenika 26-godišnjak se udaljio s mjesta događaja, dok je 50-godišnjak priveden u prostorije policije gdje je odbio alkotestiranje. U opisanom događaju 50-godišnjak je zadobio tjelesne ozljede.
 
Protiv obojice zbog počinjenja prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog rad i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon