Javni red i mir u protekla 24 sata na području policijske uprave

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija - grb.jpg
Foto: Ilustracija

Rogoža kod Garešnice
 
U utorak 9. kolovoza oko 13.15 sati u Rogoži kod Garešnice, na ulici je javni red i mir narušavao 64-godišnjak tako što je vikao i galamio na 51-godišnjakinju. Protiv njega zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.
 
Garešnica
 
U utorak 9. kolovoza oko 17.20 sati u Garešnici, u Ulici Petra Svačića, javni red i mir narušavao je 16-godišnjak tako što je kao putnik u osobnom automobilu, kroz otvoreni prozor vikao i galamio na 34-godišnjaka. Protiv njega zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.
 
Koreničani, općina Đulovac
 
U  utorak 9. kolovoza oko 22.30 sati u Koreničanima, na ulici je javni red i mir narušavao 17-godišnjak tako što je 38-godišnjaka srušio na tlo, uslijed čega su obojica pala u putni jarak. Zatim je 17-godišnjak dva puta rukom udario u lice 38-godišnjaka te je pri tome vikao i galamio na njega.
 
17-godišnjak je uhićen i priveden u prostorije policije, a protiv njega zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon