Događaji zabilježeni tijekom proteklog vikenda

Slika /PU_BB/slike vijesti/novac01.jpg

Iz tri obiteljske kuće ukraden novac, zabilježena dva oštećenja tuđe stvari i jedna teška ozljeda

Foto: ilusttracija

U petak 09. kolovoza prijepodne, u Gornjoj Begovači , provaljeno je u obiteljsku kuću vlasništvo 81-godišnjaka iz koje je ukradeno nekoliko tisuća kuna.                                                                                                                       
Istog dana, također prijepodne, provaljeno je i u obiteljsku kuću u Gornjoj  Garešnica iz koje je ukradeno više stotina kuna, nakit i drugu predmeti, tako da vlasnica ukupnu štetu procjenjuje na oko 1200 kuna.  

Također u petak nešto iza podneva, u Rastovac su sa  osobnim automobilom starijeg godišta proizvodnje i crvene boje, u dvorište 79-godišnje mještanke  došle dvije nepoznate muške osobe tamnije puti, koje su u vlasnicu, zatražile da im da kantu vode za uliti u hladnjak vozila čime su joj odvraćali pozornost. To je iskoristio treći počinitelj koji je ušao u kuću  kroz otvoreni prozor sa stražnje strane te je u kući pronašao i ukrao nekoliko tisuća kuna i jednu osobnu ispravu, nakon čega su se počinitelji odvezli sa osobnim automobilom.  

Tijekom noći 10/11. kolovoza, nepoznati počinitelj  je na neutvrđen način zapalio dvije rolo bale sijena na livadi u Koreničanima. Goruće bale sijena ugasili su pripadnici JVP Daruvar i DVD Đulovac. Prema izjavi 26-godišnjeg vlasnika pričinjena  šteta iznosi oko 2000 kuna.
Iste noći, nepoznata osoba je u Garešnici, na dvorišnom parkiralištu u Ulici Matije Gupca, na „Fiat Puntu“ nepoznatim oštrim predmetom probušio sve četiri gume na kotačima te tako vlasnici pričinio štetu od oko 800 kuna.  
 
U petak, 09. kolovoza  oko 17,45 sati, na autobusnom kolodvoru  u Bjelovaru nepoznati muškarac napao je 28-godišnjaka udarajući ga više puta rukama i nogama po glavi i tijelu. Napudniti je prevezen u Opću bolnicu Bjelovar gdje je utvrđeno da je zadobio teže ozljede zbog čega je zadržan na liječenju. Policijski službenici poduzimaju sve potrebne mjere i radnje radi utvrđivanja identiteta i  pronalaska počinitelja.  
 

Stranica