Dapčevački Brđani - prometna nesreća s dvije ozlijeđene osobe

Slika /PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

Vozač je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, a suvozač je lakše ozlijeđen 

Foto: ilustracija

Noćas, 16. ožujka, oko 03.35 sati, u Dapčevačkim Brđanima, 23-godišnji muškarac  je upravljao osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka, a kao putnik u vozilu se nalazio 26-godišnjak. Prilikom izlaska iz lijevog zavoja nije se držao sredine obilježene prometne trake te je vozilom prešao preko rubnjaka autobusnog ugibališta, kolnog mostića i desnog putnog jarka kojom prilikom je udario prednjim djelom vozila u prednji desni dio teretnog kombi vozila njemačkih nacionalnih oznaka.

Prilikom zanošenja osobnog vozila došlo je do udara u stup dvorišne ograde, nakon čega je vozilo odbačeno u dvorište kroz dvorišnu ogradu, a teretno vozilo je odbačeno u putni jarak. Teretno kombi vozilo je vlasništvo 43-godišnjakinje i bilo je propisno parkirano na kolnom mostu kuće.

Zbog zadobivenih ozljeda vozač i putnik su prevezen u Opću bolnicu Virovitica  radi pružanja liječničke pomoći, a od vozača su izuzeti uzorci krvi i urina radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.

23-godišnji vozač koji je skrivio ovu prometnu nesreću je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, dok je suvozač zadobio lakše tjelesne ozljede. Zbog težine zadobivenih ozljeda vozač je iz Opće bolnice Virovitica prevezen u kliniku za traumatologiju Zagreb.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila