Čazma - 25-godišnji motociklista zbog zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći smrtno stradao

Slika /PU_BB/slike vijesti/PN s stradalim motociklistom u Šandrovcu.jpg

Uslijed neprilagođene brzine kretanja, osobinama ceste i gustoći prometa te uslijed naglog kočenja motocikla, sa svoje desne strane kolnika 25-godišnji motociklista je prešao na lijevu stranu kolnika gdje je udario u zadnji lijevi bočni kraj osobnog automobila gdje je došlo do pada vozača motocikla i podlijetanja tijela pod osobni automobil

Foto: ilustracija

Danas, 06. ožujka, oko 10.55 sati, 25-godišnjak je upravljao motociklom (BJ, na glavi je imao zaštitnu kacigu) kroz Čazmu, Ulicom Franje Vidovića. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, osobinama ceste i gustoći prometa te uslijed naglog kočenja motocikla, sa svoje desne strane kolnika prešao je na lijevu stranu kolnika gdje je udario u zadnji lijevi bočni kraj osobnog automobila (BJ) s kojim je upravljala 31-godišnja vozačica koja se kretala ispred i u istom smjeru. U trenutku prometne nesreće ona je skretala u lijevo na kolni ulaz. Nakon udara došlo je do pada vozača motocikla i podlijetanja tijela pod osobni automobil.

U ovoj prometnoj nesreći tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 25-godišnji motociklista koji je prevezen u Opću bolnicu Bjelovar gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo.

Vezano uz navedeni događaj Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru slijedi posebno izvješće.

Tijekom provođenja očevida u vremenu od 11.05 do 11.53 sati promet je na toj dionici DC-43 bio u potpunosti zatvoren, te se odvijao obilazno, a od 11.54 do 13.48 sati promet se odvijao naizmjenično jednom prometnom trakom.

Ovo je treća poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Priopćenja | Promet i vozila