BJELOVAR - PROMETNA NESREĆA SA POGINULIM 23-GODIŠNJIM VOZAČEM I TEŠKO OZLIJEĐENIM PUTNICIMA

23-godišnji vozač je  uslijed zadobivenih povreda preminuo u bolnici, 22-godišnji putnik je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, a 20-godišnja putnica je također teško tjelesno ozlijeđena.

            Jutros, 22. prosinca, oko 06,00 sati u Bjelovaru, u Ulici Petra Biškupa Vene, 23-godišnji vozač, upravljao je osobnim automobilom „Renault Megane“ (BJ), u pravcu Sjeverne obilaznice, te je uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku (noć, mokro), sletio van kolnika, uslijed čega je prednjim krajem vozila udario u betonsko-metalne ograde dviju obiteljskih kuća, te se prevrnuo na lijevu bočnu stranu i udario u stup javne rasvjete gdje se zaustavio. U vozilu su se kao putnici nalazili još 22-godišnjak i 20-godišnjakinja, a sve troje je sa bjelovarskog područja.

         Svi sudionici prometne nesreće su radi zadobivenih ozljeda vozilima Hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar zbog pružanja pomoći, gdje je 23-godišnji vozač uslijed zadobivenih povreda preminuo. 22-godišnji putnik je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, a 20-godišnja putnica je također teško tjelesno ozlijeđena.

         Po nalogu zamjenice Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru na tijelu smrtno stradalog će se u ponedjeljak, 24. prosinca, obaviti obdukcija, a također će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće.

          Ovo je osma žrtva na prometnicama naše Županije u ovoj godini.  



Stranica