Biti najbolja u svom naraštaju se ipak nagradilo

  • Slika /PU_BB/vježbenici - 1810/Kornelija-naslovna1.jpg
  • Slika

Kao jedna od najboljih Kornelija je imala čast i privilegiju odabrati mjesto rada

Foto: Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

Policijska službenica Kornelija, jedna je od njih troje koji su najbolji u svom naraštaju.
Stoga je ona imala privilegiju birati mjesto rada. Kornelija je iz okolice Garešnice i za svoje mjesto rada je odabrala upravo Policijsku postaju Garešnica.

U 17. naraštaju Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/ka 2021./2022., koji je uspješno završilo 519 polaznika/polaznica, Kornelija je ostvarilo odličan uspjeh (5,0).

Danas, 18. listopada i njoj je dobrodošlicu u „plavu obitelj" bjelovarsko-bilogorske policije poželio načelnik policijske uprave Jakob Bukvić sa svojim najužim suradnicima te istaknuo da je svojim radom, trudom i zalaganjem tijekom školovanja pokazala i dokazala da je spremna obavljati poziv koji zahtjeva pravičnost, odvažnost i poštenje. "Kao i tvoji kolege koji su jučer došli i ti si odabrala poziv kojim svoj život stavljaš u službu zaštite i sigurnosti svih građana. Budi ponosna na svoju odluku“ poručio joj je čelni čovjek naše policijske uprave.

Kroz svoj šestomjesečni vježbenički staž Kornelija će proći kroz sve rodove policije uz dodjeljene joj mentore, te sve ono što je odlično naučila tijekom školovanja primijeniti će kroz praksu. I ona se kao njene kolegice i kolege vježbenici prvog radnog dana u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj poklonila poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim redarstvenicima.

Uz puno emocija i još neslegnutih dojmova Kornelija će također zasigurno pamtiti svoj prvi radni dan, a da se trud, rad i požrtvovnost ipak na kraju isplate dokazala nam je ova skromna, jednostavna i odvažna mlada policajka.
 

Pisane vijesti